VWC coating voor Aalten is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in poedercoating voor metaal, aluminium, RVS en verzinkt materiaal!

VWC voor Aalten coating is een poedercoating bedrijf in Lichtenvoorde wat gespecialiseerd is in het poedercoaten voor binnen en buiten. Het belangrijkste voordeel van poedercoating is dat het producten beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor verlengt het de levensduur van objecten en produkten. Roestvorming en/of krassen worden zo voorkomen.
Bovendien is het resultaat van poedercoating duurzamer en sterker dan normale natlak. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunnen we poedercoating toepassen in elke RAL kleur en speciale kleuren zijn op wens mogelijk.
Wij coaten vooral aluminium gevelbekleding, dakkappen, boeidelen, daktrimmen, lekdorpels en waterslagen.
Niets is ons te veel, zo poedercoaten wij voor Aalten en geheel Nederland voor interieur, bouwbedrijven, winkelinrichting en machinebouw. Alle gecoate onderdelen worden natuurlijk professioneel verpakt zodat het veilig op transport kan.

VWC in Gelderland is een coating bedrijf voor Aalten gevestigd in Lichtenvoorde.

VWC Poedercoating in Gelderland levert o.a. aan: Winterswijk, Aalten, Groenlo, Varsseveld, Doetinchem, Lichtenvoorde, Ruurlo, Borculo en de gehele achterhoek.